Gezond aan Zee Blog

Avonturen uit Kantoor

Handtherapie komende 2 weken beperkter beschikbaar

Van 1 t/m 17 maart is ivm vakantie handtherapie beperkter dan u van ons gewend bent. Het kan ook zijn dat het wat langer duurt voordat u word terug gebeld of gemaild voor een afspraak. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Excuses voor het ongemak.

 

Zelfstandige psycholoog gezocht!

Gezond aan Zee, het multidisciplinair gezondheidscentrum in de haven van Scheveningen, heeft ruimte om haar team uit te breiden met een psycholoog.

Ben je zzp-er en heb je interesse in het huren van een praktijkruimte? En zou je je willen aansluiten bij het team van Gezond aan Zee? Dit is je kans!

(Let op: het betreft geen vacature voor loondienst).

We bieden voor 1-3 dagen of dagdelen per week de kans om je aan te sluiten bij het samenwerkingsverband Gezond aan Zee.

Een praktijkkamer, wachtruimte en alle voorzieningen die nodig zijn om cliënten professioneel te kunnen ontvangen zijn aanwezig.

Ons huidige team bestaat uit: fysiotherapeut, manueel therapeut, lichaamsgericht coach, handtherapeut, osteopaat en diëtist. We zien een mooie aanvulling met een psycholoog.

Ervaring in of affiniteit met het behandelen van cliënten met psychosomatische klachten en (vooral jonge) mensen met eetproblemen en -stoornissen is gewenst.

Er is veel vraag naar een psycholoog, waardoor je cliëntenbestand makkelijk kan worden uitgebreid.

We zien uit naar je reactie! Stuur een mailbericht naar info@gezondaanzee.nl en we plannen graag een kennismakingsgesprek.

Vissershavenweg 63, 2583 DL Scheveningen

www.gezondaanzee.nl

WK Zeilen in Scheveningen 10 t/m 20 augustus

Van 10 t/m 20 augustus is het WK zeilen in Scheveningen. Dit betekent dat het druk word in de haven en rond Gezond Aan Zee. Wij raden mensen aan indien mogelijk niet met de auto te komen of rekening te houden met extra reistijd en het vinden van een parkeerplek.

Vertrek Kiki

Na bijna 2 jaar heeft Kiki besloten Faam Health en Gezond Aan Zee te verlaten. Zij gaat het hand en polscentrum in Rotterdam versterken. Daar mogen ze in Rotterdam blij mee zijn!

Dank Kiki voor je inzet, kundigheid,  je fijne energie en de persoon die je bent. Wij wensen jou veel plezier en geluk in jouw verdere carrière en gaan elkaar zeker weer tegenkomen!

Betaald parkeren rondom Gezond Aan Zee

Voor het gebied Vissershavenweg/ Vissershavenstraat/ Korbootstraat/ Treilerweg geldt een parkeertarief van 6,50 per uur tussen 13.00 en 24.00

Een tarief van 50,- geldt voor de Gevers Deynootweg, Harteveldstraat, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat en Seijnpostduin, dus niet voor de deur bij ons!

 

 

Vlaggetjesdag 2022

Met 75-jarige lustrum van Vlaggetjesdag heb ik, Fenke, met de Scheveningse Roeivereniging mogen mee roeien tijdens het  Admiraalvaren in de haven van Scheveningen. Daarbij een mooie blik vanaf het water naar Gezond aan Zee. Na het groeten een heerlijke Hollandse Nieuwe gekregen bij de Jachtclub.  Naast het werken bij Gezond aan Zee is het ook heerlijk om zo op de zee te sporten.

Klik hier om verder te lezen

Sta voor je gezondheid!

Marina Firnhaber: „Heeft een passie voor natuur en buiten actief zijn. Wil graag mensen helpen om het beste versie van zichzelf te kunnen vinden, en het leven complet te kunnen genieten”

Klik hier om verder te lezen

Nieuwe collega

FAAM Health is de praktijk voor fysiotherapie, handtherapie, manuele therapie en lichaamsgericht coaching van Fenke Aarsbergen en Arjan Mulder.

Klik hier om verder te lezen