Gezond aan Zee Blog

Avonturen uit Kantoor

Afscheid van Ruurd Mosterd bij Gezond aan Zee
In goed overleg hebben Gezond aan Zee en trainer/coach Ruurd Mosterd besloten om ieder zijn eigen weg te gaan. Na 11 jaar fijne samenwerking. 
 
Ruurd heeft aangevoeld dat het tijd is voor verandering.  Er was meer behoefte ontstaan om een eigen ondernemerskoers te varen. Per 1 september 2021 gaan Gezond aan Zee en Ruurd uit elkaar. 
 
Ruurd: “Na meer dan 11 jaar neem ik afscheid van mijn tweede thuis. Dat was Gezond aan Zee voor mij. Een veilige haven waar ik mocht ondernemen, mocht pionieren. Ik kijk terug op mooie tijden met mijn (ex) collega’s en cliënten. Ik wil iedereen bedanken met wie ik dit heb mogen beleven.
 
Ik ga de komende periode door met mijn activiteiten van Gezond aan Zee Outdoor (samen met mijn GAZO team), individuele buitencoaching en trainingen. Vanaf het najaar zullen mijn diensten onder een nieuwe bedrijfsnaam komen te hangen. Spannend! Daarnaast heb ik ideeën om nieuwe activiteiten uit te rollen. Daar heb ik veel zin in. Wordt vervolgd.”
 
Ik ben vanaf nu te bereiken per mail op contact@ruurdmosterd.nl en te vinden op de sites ruurdmosterd.nl en gezondaanzeeoutdoor.nl
 
We wensen elkaar het allerbeste toe en zullen elkaar vast weer tegenkomen op onze geliefde plekken op Scheveningen. 

Corona update

Hier een update van Gezond aan Zee mbt de nieuwe maatregelen van 14 december 2020.

De vragen stromen binnen: kan de afspraak deze en komende week doorgaan of gaat de praktijk dicht? De lockdown heeft voor sommige beroepsgroepen voor onzekerheid gezorgd.

Bij Gezond aan Zee blijven de trainer, diëtist, fysiotherapeuten en handtherapeuten gewoon door werken.

De cliënten zijn van harte welkom voor de afspraak. Natuurlijk is het meer dan begrijpelijk als iemand de afspraak liever uitstelt.

We wensen iedereen gezonde en fijne feestdagen toe!

IN MEMORIAM

Door een noodlottige samenloop van omstandigheden verloren wij op maandag 11 mei 2020 drie van onze geliefde vrienden en collega’s van Gezond aan Zee Outdoor. Joost Bakker (30 jaar), Sander Dikken (38 jaar) en Pim Wuite (24 jaar) worden intens gemist. We dragen ze voor altijd mee in onze harten. 

Coronacrisis

Gezond aan Zee volgt de richtlijnen van het RIVM rondom de coronacrisis. Lees hier de meest actuele maatregelen van het RIVM. Per discipline binnen Gezond aan Zee wordt er gekeken wat er de mogelijkheden zijn van werken. Veelal wordt er gewerkt via online consult (videobellen).

We nemen uw en onze gezondheid serieus. Mocht u gezondheidsklachten hebben als verkoudheid, hoesten of koorts: kom dan niet naar Gezond aan Zee maar bel of mail naar de desbetreffende hulpverlener voor een afspraak.

Stay healthy!

Met vriendelijke groeten,

Faam Health (Guus Broekman, Arjan Mulder en Fenke Aarsbergen)

070 – 20 42 464

Judith Schelling – 06 – 39 82 52 45

Hans Posthuma – hans@gezondaanzee.nl /06 – 45 48 67 09

Ruurd Mosterd – 06 – 41 90 92 59

Anneke Goslings – 06 – 10 77 41 35

Vacature Gezond aan Zee

Gezond aan Zee, het multidisciplinair gezondheidscentrum in de haven van Scheveningen, heeft ruimte om haar team uit te breiden. 

Ben je op zoek naar een bedrijfsruimte voor je eigen praktijk en werk je graag samen met een leuk team van professionals? Dit is je kans! (Let op: het betreft geen vacature voor nieuwe collega’s in loondienst).

We bieden voor ongeveer 3 dagen per week, aanvullende, nieuwe disciplines de kans om zich aan te sluiten bij het samenwerkingsverband Gezond aan Zee. Denk daarbij bv aan: Personal trainers, podotherapeut, acupuncturist, logopedist, sportmasseur, kinderfysiotherapeut, sportmarketingbureau, shiatsu, GZ/ klinisch psycholoog etc. Ook andere niet genoemde, nog niet bij ons aanwezige disciplines zijn vrij om te reageren! 

Ons centrum beschikt over meerdere spreekkamers met behandelbank, een trainingsruimte, een wachtruimte en alle voorzieningen die nodig zijn om cliënten professioneel te kunnen ontvangen. 

We zien uit naar je reactie! Stuur een mailbericht naar info@gezondaanzee.nl en vertel daarin kort iets over jezelf en je vak. Zo mogelijk nodigen we je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Hartelijke groet van het team van Gezond aan Zee.

Vissershavenweg 63,2597 EP Scheveningen
www.gezondaanzee.nl

Reactie’s naar: info@gezondaanzee.nl

Northsea Watermen/Waterwomen Challenge 2019
IMG_5999

De vijfde editie van de Northsea Watermen Challenge 2019 komt eraan op zondag 25 augustus 2019!! Dit event wordt georganiseerd door Gezond aan Zee Outdoor. Naast de events organiseert GAZO zes reguliere trainingen in de week. Check ons programma hier.

Blijf op de hoogte door naar ons event pagina op Facebook te gaan.

Chek hier onze informatie over het event.

 

Maak kennis met Gezond aan Zee (gratis workshops)
slider-1

Gezond aan Zee is in beweging! Kom langs op onze open dag op 15 februari  2019 van 17 – 20u voor het volgen van een gratis workshop en/of een hapje en een drankje bij Gezond aan Zee. 

 

Inloop vanaf 17:00u

 

Workshop ronde 1 van 17:30 – 18:00u

– Surffitness en fysiotherapie met Thomas van der Starre

Ben je benieuwd wat belangrijke verbeterpunten zijn wat betreft surfen en jouw lichaam? En wil je weten hoe jouw lichaam er voor staat? Kom dan langs deze workshop bij Gezond aan Zee.

– Artrose onder de duim krijgen met Fenke Aarsbergen
Invloeden van artrose in de duim en wat kan je er aan en mee doen.

– Blote voeten wandeling met Linde Logtenberg

Lopen op blote voeten is heel gezond, ook buiten. Maar hoe zit dat in de winter? En waarom is dit eigenlijk zo gezond? Wandel mee en leer meer over gezond bewegen.

Workshop ronde 2 van 19:00 – 19:30u

– Supermarkt Safari met Judith Schelling (45 minuten)

Wegwijs worden in het oerwoud van producten in de supermarkt!

Vetarme producten vol suiker, ambachtelijke voedingsmiddelen met een lange lijst aan E-nummers, valse gezondheidsclaims en zogenaamde ‘natuurlijke’ producten. Ga mee op Supermarkt Safari met diëtist Judith. Om 19:00u lopen we samen vanaf Gezond aan Zee naar de Jumbo. Geef je snel op, er is maar plek voor 6 mensen.

– Work in met Ruurd Mosterd

Work out is wat we graag doen, zeker met alle goede voornemens.  Afvallen, nieuwe trainingsdoelen etc. Maar hoe zit het met work in? Oefeningen die geen energie kosten, maar juist opleveren. Ruurd neemt je mee naar buiten en laat je ervaren wat dit concept inhoud.

– Levenskompas met Anneke Goslings
Hoe vul jij je leven in? Leef je volgens je waarden? Zijn er waarden gebieden die niet in balans zijn? Kom hier achter door je eigen levens kompas in te vullen en maak de balans op.

– The way we move met Arjan Mulder

Een holistische kijk op manuele therapie.

Stuur een mail naar ruurd@gezondaanzee.nl om je aan te melden voor een van de workshops. Check onze Facebook svp voor de laatste informatie!

FAAM Health bij Gezond aan Zee

Gezond aan Zee heeft er twee nieuwe collega’s bij. Vanaf 1 januari 2019 sluiten Fenke Aarsbergen en Arjan Mulder van FAAM Health aan bij ons. Welkom!

Arjan en Fenke hebben een praktijk voor ergo-handtherapie en manuele, hand- en fysiotherapie.