Fysiotherapie

Wat is jouw beweegreden?


Fysiotherapie bij Gezond aan Zee biedt veel kansen om met bewegen meer uit het leven te halen.

Is een knie pijnlijk maar sport je graag? Een schouder die niet wil waardoor je wordt gehinderd tijdens je werk? Ben je door je enkel gegaan of belemmeren de rugklachten je? Is er een oude of nieuwe blessure waarmee je kampt? Misschien is er een periode van revalidatie nodig na ziekte en/of een operatie?

Er zijn veel beweegredenen waarmee ervaren fysiotherapeut Thomas van der Starre met je aan de slag kunnen. We zijn naast fysiotherapeut ook opgeleide Physical Rehabilitation Trainers ® en hebben ons daarmee gespecialiseerd in de actieve revalidatie.

Fysiotherapie bij Gezond aan Zee gaat verder dan een behandelbank. We stellen, na een zorgvuldige diagnose, in overleg een programma op maat samen waarin we heel specifiek jouw beweegreden integreren.

Gezond aan Zee biedt op onze locatie veel mogelijkheden. De ligging in Scheveningen direct aan zee en aan het strand maakt het daarnaast mogelijk om, als de omstandigheden het toelaten, de revalidatie deels buiten plaats te laten vinden.

De oplossing voor een beweegprobleem gaat soms verder dan alleen fysiotherapie. Binnen ons gezondheidscentrum werken we samen met andere disciplines of verwijzen we door naar samenwerkende specialisten.

Meld je aan via marijke@gezondaanzee.nl of 06 – 28475346 / 070 – 2042464. Onze beweegreden ben jij!