slider-1

Gezond aan Zee is in beweging! Kom langs op onze open dag op 15 februari  2019 van 17 – 20u voor het volgen van een gratis workshop en/of een hapje en een drankje bij Gezond aan Zee. 

 

Inloop vanaf 17:00u

 

Workshop ronde 1 van 17:30 – 18:00u

– Surffitness en fysiotherapie met Thomas van der Starre

Ben je benieuwd wat belangrijke verbeterpunten zijn wat betreft surfen en jouw lichaam? En wil je weten hoe jouw lichaam er voor staat? Kom dan langs deze workshop bij Gezond aan Zee.

– Artrose onder de duim krijgen met Fenke Aarsbergen
Invloeden van artrose in de duim en wat kan je er aan en mee doen.

– Blote voeten wandeling met Linde Logtenberg

Lopen op blote voeten is heel gezond, ook buiten. Maar hoe zit dat in de winter? En waarom is dit eigenlijk zo gezond? Wandel mee en leer meer over gezond bewegen.

Workshop ronde 2 van 19:00 – 19:30u

– Supermarkt Safari met Judith Schelling (45 minuten)

Wegwijs worden in het oerwoud van producten in de supermarkt!

Vetarme producten vol suiker, ambachtelijke voedingsmiddelen met een lange lijst aan E-nummers, valse gezondheidsclaims en zogenaamde ‘natuurlijke’ producten. Ga mee op Supermarkt Safari met diëtist Judith. Om 19:00u lopen we samen vanaf Gezond aan Zee naar de Jumbo. Geef je snel op, er is maar plek voor 6 mensen.

– Work in met Ruurd Mosterd

Work out is wat we graag doen, zeker met alle goede voornemens.  Afvallen, nieuwe trainingsdoelen etc. Maar hoe zit het met work in? Oefeningen die geen energie kosten, maar juist opleveren. Ruurd neemt je mee naar buiten en laat je ervaren wat dit concept inhoud.

– Levenskompas met Anneke Goslings
Hoe vul jij je leven in? Leef je volgens je waarden? Zijn er waarden gebieden die niet in balans zijn? Kom hier achter door je eigen levens kompas in te vullen en maak de balans op.

– The way we move met Arjan Mulder

Een holistische kijk op manuele therapie.

Stuur een mail naar ruurd@gezondaanzee.nl om je aan te melden voor een van de workshops. Check onze Facebook svp voor de laatste informatie!