Personal Training

Samen werken we aan jouw persoonlijke doel!


Trainen is het lichaam belastbaar maken, het lijf efficiënter en effectiever te leren gebruiken. De juiste bewegingsprikkels geven is noodzakelijk om het lichaam doelgericht en functioneel te trainen.

Physical Rehabiliation Trainer ® Ruurd Mosterd begeleidt en traint sporters en recreanten aan de hand van een persoonlijk trainingsplan. Met dit plan als uitgangspunt, wordt er gewerkt naar een specifiek bewegingsdoel. Lees meer over Physical Rehablitation Trainer hier.

Trainingsopbouw, een goede balans tussen training en rust en de juiste voeding zijn belangrijke aspecten waar rekening mee wordt gehouden in het trainingsproces. De trainingsmogelijkheden zijn onuitputtelijk en variëren van persoon tot persoon. Of het nu trainen is voor een belangrijk toernooi, het komende wedstrijdseizoen of simpelweg kern gezond en fit te willen worden.

Gezond aan Zee beschikt over over modern en professioneel trainingsmateriaal met het strand en de zee voor de deur.

De trainingen zijn gevarieerd en worden op maat gemaakt, afhankelijk van de persoonlijke doelen. Indoortrainingen met behulp van o.a. stabiliteitsballen, vrije gewichten en cardioapparatuur. Afgewisseld door buitensessies op het strand van Scheveningen of in de duinen.

Personal trainer Ruurd Mosterd heeft veel en diverse ervaring op het gebied van sportcoaching, training en revalidatie. Als bondcoach begeleid Ruurd al jaren het Nederlands surfteam en is sinds 2010  werkzaam als zelfstandig sportcoach en trainer.. Ruurd heeft de volgende opleidingen afgerond: Haagse Academie van Lichamelijk Opvoeding, Physical Rehabiliation Trainer, Surfcoach level 1 en 2, Hike & Survival instructeur en Mindfullness trainer.

Ruurd Mosterd, Physical Rehabilitation Trainer ®, mindfulness trainer en sportcoach, www.ruurdmosterd.nl , ruurd@gezondaanzee.nl, 06 – 41 90 92 59

Kom gerust langs voor een intake gesprek, een fysieke test of om meer informatie te vragen.