Personal Training

Samen werken we aan jouw persoonlijke doel!


Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Niet voor niets dat neuropsycholoog Erik Scherder verkondigd ‘zitten is het nieuwe roken’. Een functioneel en duurzaam beweeg, rust -en voedingspatroon zorgt (en/of vergroot de kans) dat je tot op hoge leeftijd vitaal en gezond blijft.

Trainer / Coach Ruurd Mosterd begeleidt en traint mensen aan de hand van een persoonlijk trainingsplan met een holistische visie.

Trainingsopbouw, een goede balans tussen training, rust en de juiste voeding zijn belangrijke aspecten waar rekening mee wordt gehouden in het trainingsproces. De trainingsmogelijkheden zijn onuitputtelijk en variëren van persoon tot persoon. Of het nu trainen is voor een belangrijk toernooi, het komende wedstrijdseizoen of simpelweg kern gezond en fit te willen worden.

Gezond aan Zee beschikt over over modern en professioneel trainingsmateriaal met het strand en de zee voor de deur.

De trainingen zijn gevarieerd en worden op maat gemaakt, afhankelijk van de persoonlijke doelen. Indoortrainingen met behulp van o.a. stabiliteitsballen, vrije gewichten en cardioapparatuur. Afgewisseld door buitensessies op het strand van Scheveningen, in de duinen of de zee.

Trainer / Coach Ruurd Mosterd heeft veel en diverse ervaring op het gebied van sportcoaching, training, mindfulness en revalidatie. Als bondcoach begeleidde Ruurd jarenlang het Nederlands surfteam en is sinds 2010  werkzaam als zelfstandig sportcoach en trainer.. Ruurd heeft de volgende opleidingen afgerond: Haagse Academie van Lichamelijk Opvoeding, Physical Rehabiliation Trainer, Surfcoach level 1 en 2, Hike & Survival instructeur en Mindfullness trainer.

Ruurd Mosterd, Physical Rehabilitation Trainer ®, mindfulness trainer en sportcoach, www.ruurdmosterd.nl , ruurd@gezondaanzee.nl, 06 – 41 90 92 59

Kom gerust langs voor een intake gesprek, een fysieke test of om meer informatie te vragen.