(Sport) marketing en evenementen

Gerichter ondernemen met energie

Waar sta je voor? En waar ga je voor?

Marketing lijkt een beetje een vreemde eend in de bijt in een gezondheidscentrum, maar als je als ZZP-er of ondernemer duidelijker voor ogen hebt wat je strategie is, kun je gerichter ondernemen en dat geeft energie! Niet alleen zakelijk, maar ook privé, doet het je goed als je beter weet welke kant je met je onderneming op wilt.

Waarom en voor wie? ?Ik help je bij het duidelijker voor ogen krijgen van jouw drijfveren. Waarom doe je wat je doet? Voor wie doe je dit en hoe breng je het aan de man/vrouw, op een manier die bij jou past?’ ?Ik help ik je graag verder bij het maken van keuzes. Zó kun jij je klanten het beste bedienen. Door mijn enthousiasme en creativiteit ontstaan creatieve ideeën die je kunt toepassen bij de uitvoering van je marketing en/of communicatie. Denk aan; het opzetten van je website, inrichten van je social mediakanalen, bedenken van ludieke promoties en acties of het organiseren van (online) (sport) evenementen. Bij de uitvoering kan ik je vanuit mijn achtergrond en ervaring ook helpen.

Loop gerust een keer binnen bij Gezond aan Zee, stuur me een e-mail, appje of bel me, met je vraag, of voor een kennismaking.? Afhankelijk van je vraag help ik je in één of meerdere sessies van een uur, of op projectbasis.

Nienke Veenstra, nienke@zuidwestzevenmarketing.nl, 06 24 09 75 66