Sportfysiotherapie

Wat is jouw beweegreden?


Als sporter vraag je het uiterste van je lichaam. Jij kent je lijf als geen ander en wilt altijd een stapje verder en meer.

Is je lichaam sterk genoeg voor dat stapje extra? Klopt je trainingsschema als het gaat over de belastbaarheid van je bindweefsel? Is je wedstrijdplanning fysiek haalbaar? Pure pech?

Bij Gezond aan Zee in Scheveningen weten we als geen ander wat het betekent om door een sportblessure toch ineens uit de roulatie te zijn.

Sportblessures vragen om snelle actie en een specifieke aanpak en juist daarin hebben we ons als ervaren Fysiotherapeuten gespecialiseerd. We begeleiden binnen Team GAZ intensief topsporters naar hun individuele topprestaties.

(Top)sportbegeleiding bij Gezond aan Zee houdt in dat sportfysiotherapeuten, trainer, sportdiëtist en sportpsycholoog samenwerken om jou in de fysiologisch kortst mogelijke revalidatietijd weer aan het sporten te krijgen. We beschikken tevens over een professioneel netwerk van (top)specialisten in Nederland.

Bij Gezond aan Zee werk je actief in een informele sfeer in onze moderne praktijk en later ook buiten op het strand van Scheveningen.

Meld je aan via marijke@gezondaanzee.nl of 06 – 28475346 / 070 – 20 42 464

Onze beweegreden ben jij!

Lees meer over Physical Rehabilitation Training ®