De dagen worden korter en de feestdagen zijn in aantocht. Een gezellige periode staat voor de deur. Helaas gaat dit vaak gepaard met meer binnen zitten en dus minder bewegen. Gelukkig gaat Gezond aan Zee Outdoor met een mooi gevarieerd de winter door!

DCIM104GOPRO

Op de zaterdagen wordt er op Scheveningen o.a  gesurft, gezwommen en gepeddeld tijdens ‘Watersessions’. Zondagochtend is het tijd om je hardloopschoenen aan te trekken en de onverharde paden van het strand en Meijendel te verkennen met hardlooptrainer Michael Vallen. Deze training heet ‘trailrunning’.

Iedere dinsdagavond is er ‘Surfit’ bij Gezond aan Zee. Deze indoortraining is zeer gevarieerd en functioneel voor golfsurfers. De onderdelen die gedaan worden zij coretraining, krachttraining, mobiliteitstraining en balanstraining.

‘Swim & Run’ is onze combi training. Allereerst wordt er hardgelopen en hardlooptechnieken behandeld op de boulevard van Scheveningen. Vervolgens wordt er een zwemtraining verzorgd door Gezond aan Zee Outdoor in zwembad ‘de Blinkerd’.

Kortom een veelzijdig aanbod om de winter fit door te komen. Stuur een mail naar outdoor@gezondaanzee.nl om een gratis proeftraining te doen. Een 10 rittenkaart is 100 euro. Meer informatie op www.gezondaanzeeoutdoor.nl