Fysiotherapie

Wat is jouw beweegreden?


FAAM Health, de praktijk van Fenke Aarsbergen en Arjan Mulder. Hun team wordt aangevuld met Pascal Hagemeijer en Kiki Vreugdenhil. Alle vier hebben ze hun eigen specifieke aandachtsgebied binnen het bewegingsstelsel en werken al jaren met veel plezier samen.

Fysiotherapie bij Gezond aan Zee biedt veel kansen om met bewegen meer uit het leven te halen.

Is een knie pijnlijk maar sport je graag? Een schouder die niet wil waardoor je wordt gehinderd tijdens je werk? Ben je door je enkel gegaan of belemmeren de rugklachten je? Is er een oude of nieuwe blessure waarmee je kampt? Misschien is er een periode van revalidatie nodig na ziekte en/of een operatie?

Fysiotherapie bij Gezond aan Zee gaat verder dan een behandelbank. We stellen, na een zorgvuldige diagnose, in overleg een programma op maat samen waarin we heel specifiek jouw beweegreden integreren.

Gezond aan Zee biedt op onze locatie veel mogelijkheden. De ligging in Scheveningen direct aan zee en aan het strand maakt het daarnaast mogelijk om, als de omstandigheden het toelaten, de revalidatie deels buiten plaats te laten vinden.

De oplossing voor een beweegprobleem gaat soms verder dan alleen fysiotherapie. Binnen ons gezondheidscentrum werken we samen met andere disciplines of verwijzen we door naar samenwerkende specialisten.

Onze beweeg reden ben jij!

Onze Fysiotherapeuten

Fysio-Manueel therapeut & Lichaamsgericht Coach Arjan Mulder
arjan@gezondaanzee.nl 070 - 204 24 64 / 06 - 45 79 60 17