FAAM Health, Fenke Aarsbergen, Arjan Mulder en Marijke Bakker

Praktijk voor ergo-handtherapie en manuele, hand- en fysiotherapie


FAAM Health, de praktijk van Fenke Aarsbergen, Arjan Mulder en Marijke Bakker is per 1 januari 2019 gevestigd in gezondheidscentrum Gezond aan Zee. Fenke, Arjan en Marijke zijn beiden ervaren therapeuten die al jaren met veel plezier samenwerken.

Onze handen zijn ons gereedschap

We staan er pas bij stil hoe ons dagelijks doen en laten wordt belemmerd, als er klachten onstaan aan handen, vingers en/of polsen. Artose, botbreuken, kneuzingen, maar ook een operatie hebben serieus impact op ons functioneren. Handen, vingers en polsen zijn eigenlijk onmisbaar bij alledaagse activiteiten zoals aankleden, eten, werken, schrijven, autorijden, klussen, etc. Ook sporters moeten op hun handen kunnen vertrouwen om de gedroomde toppresatatie te kunnen leveren. 

Werkwijze

Het is Fenke’s expertise om te werken aan handen en het functioneren daarvan. Na een zorgvuldige diagnose stelt zij in overleg met haar client een behandelplan op. Dit is maatwerk waarbij doelen en motivatie van de client zelf worden verwerkt in de aanpak. Behandeling kan bestaan uit oefeningen voor hand, vinger of pols. Aanvullend is het mogelijk om met spalktherapie te werken. Fenke beschikt over de kennis, ervaring en middelen om ter plaatse een op maat gemaakte spalk te leveren.

Bij Gezond aan Zee zijn naast ergo-handtherapie ook andere disciplines ondergebracht. Uw hulpvraag kan bij ons vanuit diverse expertises worden benaderd en als het nodig is verwijzen we door naar samenwerkende specialisten.

Fenke staat in het kwaliteit register Paramedici en in het specialisten register Hand-ergotherapie geregistreerd. 

Kosten

Voor iedereen vergoedt de basisverzekering op jaarbais maximal 10 uur ergotherapie. Bij uw ziektekostenverzekeraar kunt u navragen hoe de vergoeding is als u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. De kosten voor spalken worden apart in rekening gebracht.