Lichaamsgericht Coaching


Lichaamsgericht coaching is een werkvorm waarbij gewerkt word aan het versterken van de verbinding tussen lichaam en geest.

We leven in een cognitief dominante maatschappij waarbij we getraind zijn om beslissingen te maken en te leven vanuit het hoofd en het lichaam doet zijn best om bij te blijven.

Wat vaak minder goed is geleerd, is om te luisteren naar het lichaam en snappen wat het lichaam bedoeld met de signalen die het geeft.

Dit kan leiden tot stress en burn-out klachten, psychosomatische klachten en vermindering van vitaliteit op mentaal, fysiek en emotioneel niveau.

Door de verbinding tussen lichaam en geest te versterken kunnen we leren van de wijsheid van ons lichaam en kan deze naast het hoofd een gids worden om dichterbij onszelf, onze drijfveren en blokkades te komen.

De antwoorden die hierbij worden verkregen zijn soms verrassend, vaak voor de hand liggend, maar zagen we niet aankomen.

Door dieper in contact te komen met onszelf komen er antwoorden en inzichten die we eigenlijk diep van binnen al wisten maar niet bij konden komen.

Wil jij jezelf beter leren kennen en ben je bereid om de uitdaging met jezelf aan te gaan? Neem dan contact op met Arjan.

Onze Lichaamsgericht Coach

Fysio-Manueel therapeut & Lichaamsgericht Coach Arjan Mulder
arjan@gezondaanzee.nl 070 - 204 24 64 / 06 - 45 79 60 17