Gezond aan Zee Blog

Avonturen uit Kantoor

WK Zeilen in Scheveningen 10 t/m 20 augustus

Van 10 t/m 20 augustus is het WK zeilen in Scheveningen. Dit betekent dat het druk word in de haven en rond Gezond Aan Zee. Wij raden mensen aan indien mogelijk niet met de auto te komen of rekening te houden met extra reistijd en het vinden van een parkeerplek.

Vertrek Kiki

Na bijna 2 jaar heeft Kiki besloten Faam Health en Gezond Aan Zee te verlaten. Zij gaat het hand en polscentrum in Rotterdam versterken. Daar mogen ze in Rotterdam blij mee zijn!

Dank Kiki voor je inzet, kundigheid,  je fijne energie en de persoon die je bent. Wij wensen jou veel plezier en geluk in jouw verdere carrière en gaan elkaar zeker weer tegenkomen!

Betaald parkeren rondom Gezond Aan Zee

Voor het gebied Vissershavenweg/ Vissershavenstraat/ Korbootstraat/ Treilerweg geldt een parkeertarief van 6,50 per uur tussen 10.00 en 24.00

Een tarief van 50,- geldt voor de Gevers Deynootweg, Harteveldstraat, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat en Seijnpostduin, dus niet voor de deur bij ons!

 

Let op: van 10 t/m 20 augustus is he wk zeilen in Scheveningen. Hierdoor zal het druk zijn in de haven en kan het lastig zijn met parkeren. Wij raden aan inden mogelijk op een andere manier dan met de auto te komen in die periode. Mocht dat niet lukken is het verstandig wat extra reistijd in de calculeren.

Vlaggetjesdag 2022

Met 75-jarige lustrum van Vlaggetjesdag heb ik, Fenke, met de Scheveningse Roeivereniging mogen mee roeien tijdens het  Admiraalvaren in de haven van Scheveningen. Daarbij een mooie blik vanaf het water naar Gezond aan Zee. Na het groeten een heerlijke Hollandse Nieuwe gekregen bij de Jachtclub.  Naast het werken bij Gezond aan Zee is het ook heerlijk om zo op de zee te sporten.

Klik hier om verder te lezen

Sta voor je gezondheid!

Marina Firnhaber: „Heeft een passie voor natuur en buiten actief zijn. Wil graag mensen helpen om het beste versie van zichzelf te kunnen vinden, en het leven complet te kunnen genieten”

Klik hier om verder te lezen

Nieuwe collega

FAAM Health is de praktijk voor fysiotherapie, handtherapie, manuele therapie en lichaamsgericht coaching van Fenke Aarsbergen en Arjan Mulder.

Klik hier om verder te lezen

Northsea Watermen Challenge 2016

Zaterdag 1 oktober 2016 organiseert Gezond Aan Zee Outdoor in samenwerking met Surfles.nl de tweede Northsea Watermen Challenge! Een wedstrijd waarbij zowel de zee als het strand getrotseerd moeten worden!

Deze challenge zal worden opgesplitst in drie onderdelen, namelijk de sprint (individueel), de long (individueel) en de team challenge. Aan het einde zullen zowel de ultieme waterman en waterwoman als het ultieme watermen team gekroond worden.

Klik hier om verder te lezen

Voedingsuitdagingen

Als de (sport)diëtist van Gezond aan Zee houd ik me het meest bezig met twee soorten ‘voedingsuitdagingen’ waarmee iemand bij me komt:

  1. Hoe kan mijn voeding mij helpen bij mijn sportprestaties;
  2. Ik wil afvallen of aankomen.

‘Hoe kan ik optimaal presteren in mijn sport en hoe kan voeding daaraan bijdragen?’

Klik hier om verder te lezen