Multidisciplinair intake formulier

Gezond Aan Zee

Gezond aan Zee biedt dit jaar voor het eerst een multidisciplinaire intake aan. Een product op zichzelf. Heb je interesse in een algehele betere gezondheid en wil je vanuit meerdere disciplines worden bijgestaan, dan is dit je kans om daarbij geholpen te worden. Tijdens een uitgebreide intake met één van onze professionals wordt een profiel van je opgesteld met jouw hulpvragen. Er zal gedurende dit gesprek ruimte zijn om je hulpvraag of je zoektocht te bespreken. Je kunt dit beschouwen als een uitvoerige coaching sessie waar we de tijd nemen om jouw verhaal goed op waarde te schatten.

Vervolgens zullen alle disciplines binnen Gezond aan Zee jouw profiel en hulpvraag bestuderen en terugkomen met een passend voorstel. Dit zal worden teruggekoppeld door degene die jouw intake heeft afgenomen (dit kan telefonisch en/of per mail). Het voorstel krijg je sowieso in een document toegestuurd per beveiligde mail. Zelf kun je daarna bij de betrokken disciplines aan de slag! Op maat, toegespitst op jouw uitdagingen. 

Kosten MDI: 150 euro (uitgebreide intake van ruim een uur, coaching gesprek en  terugkoppeling van gepast programma op maat)

Deze kosten komen voor eigen rekening. Indien je vervolgens aan het werk gaat met onze professionals dan gelden verschillende tarieven en vergoedingen. Dit zal in jouw persoonlijke voorstel worden teruggekoppeld. 

Gezond Aan Zee

Vissershavenweg 63
2583 DL Den Haag / Scheveningen

info@gezondaanzee.nl

Tel: 070 – 20 42 464

Intakeformulier

Vul alstublieft dit online intakeformulier in voor uw eerste afspraak.

  • Hoe ziet je dagelijkse leven er uit?